Algemene Voorwaarden

Welkom bij de "kleine lettertjes" van 't Aerts-Paradijs Baby & Kado. Alle bestellingen vallen onder de voorwaarden zoals die door 't Aerts-Paradijs Baby & Kado zijn opgesteld.

 

In onze webwinkel vindt u originele cadeautjes en goederen. Prijzen zijn inclusief BTW. Alles is 24 uur per dag online simpel te bestellen. Alle artikelen worden door ons naar elk opgegeven adres, wereldwijd, verzonden. 

Wij proberen onze artikelen zo goed mogelijk weer te geven. Toch kunnen zich kleur, druk, vorm, opdruk en/of andere afwijkingen voorkomen.

 

Belangrijk om te weten

Op 1 februari 2001 is de wet "Bescherming van de consument bij op afstand afgesloten overeenkomsten" in werking getreden. De wet valt onder het ministerie van Justitie. Deze wet biedt u als consument een betere bescherming bij het kopen van goederen en diensten via internet, telefoon, post en andere communicatietechnieken, doordat belangrijke bepalingen in de wet zijn vastgelegd. U vindt meer informatie hierover op www.postbus51.nl.

 

't Aerts-Paradijs Baby & Kado vindt dit voor u als consument zeer belangrijk. Onze voorwaarden zijn dan ook opgesteld volgens de richtlijnen van de genoemde wet. Hierdoor hopen wij u als consument vertrouwen te geven bij "kopen op afstand" en u welkom te heten als klant.

 

Garantie

Wij verlenen twaalf maanden garantie op alle vervoersmiddelen (wandel- en kinderwagens, joggers, etc) voor zover dit fabricage- en materiaalfouten betreft. Indien mogelijk sturen wij u de vervangende onderdelen. Een artikel dat gerepareerd moet worden stuurt u goed verpakt en voldoende gefrankeerd naar ons toe. Binnen de garantietermijn sturen wij het gerepareerde artikel kosteloos naar u terug.

 

Leveringstermijn

95% van onze artikelen zijn op voorraad, indien uw betaling door iDEAL is goedgekeurd versturen wij uw bestelling (op werkdagen) binnen 24 uur.

Ons assortiment is constant in beweging. Derhalve kan het voorkomen dat bepaalde artikelen tijdelijk niet voorradig zijn of zelfs uit collectie zijn genomen. In dit geval neemt stellen wij u hiervan per mail op de hoogte. Wij vermelden dan de mogelijke leveringstermijn. Als u het niet eens bent met de genoemde leveringstermijn dan kunt u zonder problemen de bestelling annuleren.

 

Privacy

De adresgegevens die door u worden ingevoerd, worden alleen voor de verzending van de goederen en voor de verwerking van de betaling gebruikt. Wij zullen NOOIT zonder uw toestemming de persoonsgegevens aan derden verstrekken, behalve indien de autoriteiten ons daartoe verplichten (belastingdienst, politie, etc.).

 

Betaling

Er zijn verschillende manieren hoe u in het bezit kunt komen van de gewenste artikelen:


* Afhalen & betalen *

U kunt het artikel afhalen in onze winkel, 't Aerts-Paradijs Baby & Kado gevestigd aan de Steenstraat 91b te Boxmeer (telefoon: 0485 - 52 10 75). De betaling kan hier middels contant of pin.


Openingstijden:

Maandag       13:00 - 18:00 uur

Dinsdag         09:30 - 18:00 uur

Woensdag     09:30 - 18:00 uur

Donderdag    09:30 - 18:00 uur

Vrijdag           09:30 - 20:00 uur

Zaterdag        09:00 - 17:00 uur

Er zijn aan deze manier van afhalen en betalen geen extra kosten verbonden.

 

* Bank/Giro overschrijving *

Bij verzending middels TNT-post maakt u het verschuldigde bedrag over op onze rekening. Zodra het totaalbedrag op onze rekening staat wordt de bestelling in behandeling genomen en vindt de verzending plaats.

Het bedrag kunt u overmaken op IBAN NL29 RABO 0117 0208 18 ten name van 't Aerts-Paradijs Baby & Kado te Boxmeer. Vermeld als omschrijving het ordernummer dat u van ons ontvangt bij de bevestiging van de bestelling. Op de bevestiging van uw bestelling staan ook de nodige gegevens om de verzending correct te laten verlopen. Houdt rekening met de overschrijvingsperiode van ongeveer 5 dagen die men nog wel eens wil hanteren bij de bank.

 

* iDEAL *
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

 

Bevestiging

Alle bestellingen worden per e-mail bevestigd. In deze bevestiging vindt u de bestelling. Ook vindt u in deze bevestiging onze bankgegevens die u nodig heeft bij betaling.

 

Klachten

Heeft u een klacht of suggestie neem dan even contact op. We zullen iedere klacht serieus behandelen. Een reactie trachten wij binnen 24 uur na ontvangst te geven.

 

Wij hebben op een zo duidelijk mogelijke manier uw zekerheid willen waarborgen en met het plaatsen van een opdracht gaan wij er vanuit dat u akkoord gaat met bovenstaande voorwaarden. Mochten er toch nog vragen zijn neem dan even contact op, of per telefoon (0485 - 52 10 75) of middels het contactformulier.

 

 

Verder
clear-bug-divSchommelstoel
wat fijn, zo'n snelle levering! Mvg Joyce
Babyborstel
De babyborstel set is in goede staat aangekomen en ontvangen. Reuze bedankt.

Lees meer